وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
متمايل به هيچ

ابزار وبمستر

سال نو مبارك

۹ خرداد ۱۴۰۳
۰۳:۱۱:۵۸
متمايل به هيچ
سال نو مبارك - بلاگفافرا رسيدن سال نو و نوروز باستاني را به فارسي زبانان و كاربران سايت بلاگفا تبريك مي گويم . آرزوي سالي سرشار از لحظات شاد و پيروزي براي شما عزيزان دارم.

نوروز يادآور مهر و دوستي است و  لازم ميدانم از كاربران بلاگفا به خاطر اعتماد، حمايت و دوستي  پرمهرشان در سال گذشته تشكر كنم و اميدوارم كه در سال آينده نيز همچنان دوستي پرمهرتان را همراه خويش داشته باشم.
سال گذشته  سال سختي براي بلاگفا بوده ولي اعتماد و حمايت كاربران و دوستان بلاگفا دلگرمي ما براي تحمل و تلاش براي حل مشكلات بود. مطمئناً موقعيت كنوني بلاگفا بيش از آنكه به دليل كدهاي نرم افزار آن يا مشخصات سرور آن باشد به دليل اعتماد صدها هزار كاربر سايت است و اميدوارم لايق اعتماد و مهرتان باشيم. 

پيروز باشيد
عليرضا شيرازي



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

بلاگفا برترين سرويس دهنده وبلاگ سال 85

۹ خرداد ۱۴۰۳
۰۳:۱۱:۵۷
متمايل به هيچ
براساس نظر سنجي مجله  هفت سنگ از صاحب‌نظران و كارشناسان رسانه‌اي  سرويس وبلاگ بلاگفا  به عنوان برترين سرويس دهنده وبلاگ سال ۱۳۸۵ معرفي شد.

نظرسنجي «برترين‌هاي رسانه‌اي سال» در پايان هر سال توسط مجله اينترنتي هفت‌سنگ برگزار مي‌شود و در آن برترين‌هاي حوزه‌هاي مختلف رسانه‌اي توسط هيئت تحريريه هفت‌سنگ و صاحب‌نظران و كارشناسان رسانه‌اي انتخاب مي‌شوند. در نظرسنجي امسال برترين‌ها در هفت حوزه آلبوم موسيقي، مطبوعات، سايت‌هاي سرويس‌دهنده، سايت‌هاي اطلاع‌رساني، راديو، تلويزيون و وبلاگ انتخاب شدند.
در سال ۸۴ هم و براساس نتايج نظر سنجي همين مجله سرويس بلاگفا به عنوان برترين سايت فارسي شناخته شده بود.

موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

امكان جديد بلاگفا - اتصال دامنه به وبلاگ

۹ خرداد ۱۴۰۳
۰۳:۱۱:۵۷
متمايل به هيچ
اتصال دامنه به وبلاگبه عنوان بخشي از آخرين تغييرات در سرويس بلاگفا (blogfa.com) در سال جاري امكان جديدي را براي كاربران سرويس بلاگفا در نظر گرفته ايم. از اين پس آن دسته كاربران بلاگفا كه دامنه اختصاصي براي خود ثبت كرده اند يا مايل هستند فعاليت خود در  يك دامنه مستقل (Domain) ادامه دهند مي توانند دامنه مورد نظرشان را به وبلاگ خود در بلاگفا متصل كنند. بدين ترتيب آدرس وبلاگ ايشان مثلا از yourname.blogfa.com  به yourname.com تغيير پيدا ميكنند، البته همچنان آدرس قبلي نيز در دسترس است. همچنين اين امكان در نظر گرفته شده است كه دامنه هاي متعددي به يك وبلاگ متصل شوند و براي نمونه علاوه بر yourname.com  دامنه هاي شبيه آن مثلا با پسوندهاي متخلف  (net يا ir.)  نيز ميتوانند به وبلاگ خاصي وصل شوند. استفاده از اين امكان بلاگفا رايگان بوده و نيازي به تهيه فضا (Host) ندارد. البته طبيعي است كه كاربر خود بايستي نسبت به ثبت دامنه در شركتهاي ميزباني وب و پرداخت هزينه آن اقدام كند.
براي استفاده از اين امكان بلاگفا در بخش مديريت وبلاگ گزينه «اتصال دامنه به وبلاگ» را انتخاب كنيد.

موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

اخطار! كاربران بلاگفا مراقب ايميلهاي جعلي باشند

۹ خرداد ۱۴۰۳
۰۳:۱۰:۵۵
متمايل به هيچ
اگر چه تاكنون چندين بار به كاربران سايت هشدار داده شده است كه در برخورد با ايميلهاي جعلي و در ارتباط با سايت بلاگفا و يا وبلاگ خويش دريافت ميكنند دقت كنند اما وظيفه خويش ميدانيم كه در شرايطي كه مجددا شاهد مواردي از ارسال اينگونه ايميلها براي برخي كاربران سايت بوده ايم نسبت به اين مسئله  هشدار لازم را بدهيم.

1.كاربران سايت دقت كنند كه تيم مديريت به هيج عنوان نيازي به دانستن كلمه عبور شما ندارد . بنابراين هر ايميلي كه از شما خواسته  است كه مثلا به دليل تغييرات در سايت يا جلوگيري از مسدود شدن وبلاگ كلمه عبور خود را در فرم يا صفحه اي وارد كنيد از طرف تيم بلاگفا نيامده است و جعلي است. همچنين توجه داشته باشيد كه نام كاربري و كلمه عبور خود را فقط در سايت اصلي بلاگفا وارد كنيد و بنابراين به آدرس سايت در نوار آدرس  مرورگر (Address Bar) دقت كنيد تا دقيقا در آدرس اصلي سايت بلاگفا كلمه عبور خود را وارد كنيد.

2.نرم افزارهايي وجود دارند كه امكان ارسال ايميل جعلي را با عناوين و آدرسهاي ديگر سايتها فراهم ميكنند. بنابراين توجه كنيد كه حتي اگر ايميلي از طرف آدرس پست الكترونيك مديران سايت آمده است با ارسال مجدد آن به مديران سايت از صحت آن مطلع شويد. توجه كنيد كه تاكنون سايت بلاگفا ايميلي را بصورت گروهي و يكطرفه براي كاربران خود ارسال نكرده است و تنها در پاسخ به ايميهاي كاربران پاسخ لازم ارسال ميگردد. هرگونه اطلاعيه،خبر تغييرات و يا امكانات جديد تنها در بخش اخبار سايت بلاگفا منتشر ميشود.

3.از دانلود نرم افزار يا برنامه خاصي مربوط به سايت بلاگفا خارج از آدرس اصلي سايت پرهيز كنيد. مواردي مشاهده شده است كه برخي از افراد با سوء نيت نرم افزارهايي براي جاسوسي يا هك سيستم كاربران سايت تهيه ميكنند و سپس با ارسال ايميل به كاربران آنرا امكان جديد سايت بلاگفا ميخوانند. همچنين بهتر است در هنگام دانلود  نرم افزار يا برنامه اي خاص آنرا از سايتهاي معتبر دانلود كنيد و  همواره در دانلود فايل هايي با پسوند فايلهاي اجرايي مانند (Exe) دقت كنيد.

4.مديران سايت بلاگفا به هيچ عنوان اخطار يا خبر تغييرات سايت را در بخش نظرات وبلاگها قرار نميدهند و بنابراين هرگونه درخواستي كه با عنوان مديريت سايت يا عناوين مشابه در بخش نظرات وبلاگها قيد شده است از طرف بلاگفا نيست.

 



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

تقدير از يك دوست و همكار

۹ خرداد ۱۴۰۳
۰۳:۰۹:۵۴
متمايل به هيچ
Roozbeh Hashemiha - روزبه هاشمي هاموفقيت و جايگاه فعلي سايت بلاگفا مديون محبت و همياري بسياري و بيش از همه به خاطر اعتماد و  تحمل كاربران سايت است. يكي از افرادي كه از زمان آغاز فعاليت سايت بلاگفا همواره ما را در نگهداري و پشتيباني از سايت همراهي كرده است مهندس روزبه هاشمي ها مديرعامل شركت ouriran هستند.شركت ouriran يكي از حاميان مهم سايت بلاگفا است و در حال حاضر نيز سرورهاي سايت بلاگفا در سرور روم اين شركت در كشور كانادا قرار دارد.اما روزبه بيش از يك حامي براي سايت بوده است، پشتيباني فني سرورهاي بلاگفا، تغييرات سخت افزاري و تنظيمات مربوط به سيستم عامل يا نرم افزارهاي سرور معمولا بر عهده روزبه هاشمي ها بوده است بخصوص كه ايشان به دليل آنكه مقيم كانادا هستند امكان دسترسي بهتري به سرورهاي سايت دارند. در شرايطي كه مشكلي فني براي سايت بوجود مي آمده ايشان پابه پاي تيم مديريت سايت در ايران فعال بوده اند و بي ترديد بخش مهمي از مزيتهاي سايت بلاگفا مديون تلاش و تخصص ايشان است.
مايلم از روزبه به خاطر زحماتشان در دو ساله گذشته تشكر كنم و ضمن آرزوي موفقيت براي ايشان و همكارانشان در شركت ouriran اميدوارم همچنان از حمايت و همكاري ايشان در سالهاي بعدي فعاليت سايت بلاگفا نيز برخوردار باشيم.

عليرضا شيرازي

موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

تغييرات سخت افزاري جديد

۹ خرداد ۱۴۰۳
۰۳:۰۸:۵۲
متمايل به هيچ
همانطور كه قبلا نيز اشاره شده بود در جهت حفظ كيفيت سرويس و همچنين حل مشكلات  سرور جديدي براي سايت در نظر گرفته شده بود و ديروز انتقال اطلاعات و تنظيمات سرور جديد انجام شد.قاعدتا در چند روز آينده ممكن است اختلالاتي در سايت مشاهده شود اما مطمئن هستيم كه  پس از شاهد سرويسي پايدار  با كيفيت بهتر خواهيم داشت.
همچنين در ادامع تغييرات بيش از سي هزار وبلاگ غير فعال در روزهاي گذشته حذف شدند و تلاش ميكنيم تا در هفته هاي آتي نيز تعداد بيشتري از وبلاگهاي غير فعال حذف شوند. اين مجموعه شامل وبلاگهايي بدون پست و يا با يك پست هستند كه بيش از يك و ماه نيم هيچگونه فعاليتي نداشته اند و همچنين گروه ديگر وبلاگهايي  با حداكثر سه يا چهار پست هستند كه بيش از يك سال هيچگونه فعاليتي نداشته اند. (ورود به بخش مديريتي يا ارسال مطالب)

در صورت مشاهده مشكل در سايت آنرابا جزئيات (آدرس وبلاگ و نوع مشكل)   در بخش تماس با ما،بخش نظرات همين مطالب و يا با ايميل براي ما ارسال كنيد تا نسبت به رفع نواقص اقدام كنيم.

موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

بلاگفا فروخته نشده است

۹ خرداد ۱۴۰۳
۰۳:۰۷:۵۰
متمايل به هيچ
مطلبي در برخي سايتهاي خبري منتشر شده است مبتني بر فروش سايت بلاگفا كه قاعدتا يا حقيقت ندارد يا مرتبط با سايت بلاگفا دات كام نمي باشد. همانطور كه قبلا نيز ذكر شده. سايت بلاگفا دات كام BLOGFA.COM فروخته نشده است و هيچگونه قصدي هم براي فروش يا واگذاري آن وجود ندارد. قاعدتا اگر فردي به غير آقاي عليرضا شيرازي مدعي مالكيت سايت BLOGFA.COM ميباشد مي بايست از طريق مراجع قضايي اقدام نمايد. اين ادعا ميتواند در مورد يك برند يا دامنه ديگري با اين نام باشد اما مديريت BLOGFA.COM تاكيد مي كند كه سايت بلاگفا دات كام همچنان تحت مالكيت و مديريت آقاي عليرضا شيرازي است.
لينك مرتبط:
حكم مرجع قضائي در رد ادعاي مدعيان !



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

بخش دوم مصاحبه با مدير بلاگفا - روزنامه شرق

۹ خرداد ۱۴۰۳
۰۳:۰۷:۵۰
متمايل به هيچ
پس از انتشار بخش اول مصاحبه با مدير بلاگفا در روزنامه شرق در اول شهريور ۸۵ ، بخش دوم اين مصاحبه نيز در ششم شهريور ۸۵ در صفحه رسانه اين روزنامه منتشر شد كه در ادامه درج شده است.

اولين نوشته وبلاگ عليرضا شيرازي با يك شعر آغاز مي شود و در نوشته هاي بعدي مي توان مطالب تخصصي را مورد مطالعه قرار داد. به نظر شما نويسنده وبلاگ بايد روي يك موضوع خاص متمركز شود يا اينكه به پركندگي نوشته اعتقاد داريد ؟
اولين نوشته وبلاگ من از نظر تاريخي مطلبي در مورد معرفي وبلاگ است و پس از آن يك مطلب تخصصي نگاشته شده است. اما همان طور كه اشاره داشتيد ممكن است شعر و يا نظرات غيرمرتبط با تخصص و فعاليت كاري ام را نيز در وبلاگم بنويسم و اين تنها يك دليل دارد اينجا وبلاگ شخصي من است نه يك وبلاگ تخصصي و نه يك وبلاگ شعر. آنچه كه به آن فكر مي كنم، احساسم و يا هر چيزي كه برايم جالب يا آزار دهنده است مي تواند در وبلاگم منتشر شود. با اين حال همان طور كه در نخستين مطلب وبلاگ نيز به آن اشاره داشته ام تلاش دارم كه مجموع مطالب وبلاگ براي خوانندگان مفيد واقع شود. اين خود وبلاگ نويس يا عنوان و توضيح يك وبلاگ است كه موضوع آن را مشخص مي كند. طبيعتا همه ما از وبلاگي كه مستقيما در توضيحات وبلاگ اشاره دارد كه وبلاگي تخصصي است انتظار مشاهده مطالب تخصصي داريم اما هنگامي كه بحث وبلاگ شخصي است اين ديگر نوع مطالب و نظر نويسنده است كه موضوع وبلاگ را مشخص مي كند.
استاندارد به روز كردن وبلاگ از نظر شما بايد چگونه باشد و آيا به اين گفته اعتقاد داريد كه به روز رساني مرتب وبلاگ به نوعي احترام به خوانندگان وبلاگ است؟
واقعا نمي توان استاندارد خاصي را براي به روز شدن وبلاگ تعيين كرد. در واقع اين خود وبلاگ نويس است كه انتظار كاربران را تعيين مي كند. به طور مثال نويسنده وبلاگي كه هر روز وبلاگش را به روزرساني كرده است اين انتظار را در كاربر ايجاده كرده كه هر روز با يك متن جديد روبه رو شود. با اين حال به نظرم حداقل يك بار به روزرساني وبلاگ در هفته مي تواند در رضايت خواننده موثر باشد. در مورد بخش دوم سئوال نيز تا حدودي به اين مسئله اعتقاد دارم. با اين حال هيچ كس نمي تواند از فردي انتظار داشته باشد كه دقيقا و در يك دوره زماني مشخص وبلاگ خود را به روز كند، درگيري هاي شغلي يا خانوادگي يا كسالت و خستگي گاهي اوقات سبب مي شود نويسنده وبلاگ حوصله اي را براي به روزرساني وبلاگ نداشته باشد.
رقابت در سرويس دهندگان وبلاگ نويسي به چه صورتي است و به نظر شما رقيب سرسخت بلاگفا كدام سرويس دهنده است. آيا براي پيروز شدن در اين رقابت برنامه هايي در نظر داريد؟
صورت اين رقابت را كساني كه خارج از تيم مديريت سرويس دهندگان وبلاگ هستند بهتر مي توانند تشخيص دهند. همچنين شرايط و موقعيت و نظر و اهداف تيم مديريت هر سرويس دهنده نيز نوع رقابت را تعيين مي كند. قاعدتا اهداف سرويسي كه پيشرفت خوبي داشته و يا رتبه بالايي را در جذب كاربر و بازديدكننده دارد با سرويس تازه كاري كه به فكر جذب كاربر است يا سرويسي كه موقعيت خود را در خطر مي بيند متفاوت است. مدير يك سايت ممكن است به فكر كسب هر چه بيشتر كاربران باشد، ديگري به فكر جذب منابع، وام يا كمك هاي مالي و يا در نظر داشتن اهداف فرهنگي خود باشد.
بلاگفا خوشبختانه توانسته موقعيت مناسبي در بين سرويس دهندگان وبلاگ فارسي كسب كند و آنچه امروز براي ما مهم است نه رقابت با يك سرويس دهنده ديگر وبلاگ بلكه جلب نظر كاربران، گسترش خدمات و در نهايت شكل دهي به كسب و كار سايت بلاگفا است.

كثر سرويس دهندگان به نوعي پشتوانه مالي قوي دارند اين وضعيت براي بلاگفا به چه صورتي است. آيا بلاگفا اسپانسر خاصي دارد؟
فكر نمي كنم كه كثر سرويس دهندگان از چنين پشتوانه مالي قدرتمندي برخوردار باشند. در واقع تنها معدودي از سرويس دهندگان از چنين پشتوانه اي برخوردارند. بسياري از سرويس هاي وبلاگ فعلي براساس فعاليت تيمي كوچكي شكل گرفته است كه همزمان با توسعه سايت توانسته اند منابع مالي براي خود تامين كنند يا به گروه يا شركت ديگري واگذار شده اند. در مورد بلاگفا نيز بايد بگويم ما از پشتيباني شركت OURIRAN برخورداريم كه جنبه فني اين پشتيباني براي ما بسيار ارزشمندتر است و در اين زمينه اين شركت همكار بسيار خوبي براي ما بوده است. سرورهاي بلاگفا در ديتاسنتري قرار دارد كه دوستان و همكاران ما در كانادا آن را پشتيباني مي كنند. در مورد تامين ديگر هزينه هاي سايت به خصوص نيروي انساني و وقتي كه صرف مديريت سايت مي شود خوشبختانه توانسته ايم در ماه هاي اخير موفقيت هايي در كسب درآمد و شكل دهي كسب و كار سايت داشته باشيم.
داشتن يك سرويس دهنده وبلاگ چه سودي براي مدير آن دارد. آيا بلاگفا براي شما سودآور بوده است و به طور كلي ماهانه چه ميزان براي اين سرويس دهنده هزينه مي كنيد؟
اين سود براي هر مدير سرويسي مي تواند متفاوت باشد، به اين صورت كه شايد يك مدير به دنبال كسب شهرت يا قدرت رسانه اي يا شايد ديگري به دنبال كسب درآمد باشد. به هر حال بلاگفا تجربه اي براي ارائه كار خوب و ممتاز و در عين حال مستقل را ايجاد كرد و به خصوص با توجه به اينكه برنامه نويسي سايت نيز توسط من انجام شده است سود نهايي از مديريت سايت را لذت ادامه و گسترش اين فعاليت مي دانم و البته بايد صريحا بگويم كه كسب درآمد از سايت به خصوص با توجه به هزينه ها و وقتي كه صرف پشتيباني از آن مي شود نيز از انتظارات من بوده و هست. بيشترين هزينه هاي ما هزينه تامين سرورها، خريد يا اجاره لايسنس نرم افزارهاي مورد استفاده و در نهايت وقتي كه بايد توسط نيروي انساني جهت پشتيباني، بررسي مشكلات و توسعه سيستم صرف مي شود، است.
خبر فروش بلاگفا را تكذيب مي كنيد يا تائيد. به نظر شما اين اخبار را چه كساني رواج مي دهند؟
همان طور كه در اخبار سايت آمده و حتي در خود سايت هايي كه چنين خبرهايي را منتشر كرده اند اشاره شده چنين چيزي واقعيت ندارد. رواج چنين خبرهاي كذبي را قاعدتا بايستي در راستاي رقابت البته نه به شيوه درست آن معنا كرد.
شما به عنوان مدير سايت جست وجوگر پارسيك فكر نمي كنيد با وجود موتور جست وجويي همچون گوگل وجود اين جست وجوگر چندان به چشم نمي آيد؟
اگر قرار باشد اينگونه فكر كنيم كه ديگر نبايد بسياري از كارها را تجربه كنيم. من وجود بلاگر، گوگل يا هر سرويس موفق ديگري را دليلي بر عدم راه اندازي سايتي مشابه اما با شرايط و امكانات متفاوت نمي دانم. شرايط در زمان راه اندازي پارسيك به گونه اي ديگر بود و محيط فارسي و امكانات خاص براي جست وجوي فارسي با استقبال بالايي مواجه شد و حتي امروز نيز آمار سايت پارسيك نشان از تعداد زيادي كاربر و علاقه مند به استفاده از خدمات سايت را دارد.
يكي از موفق ترين منابع درباره اينكه كاربران اين روزها در اينترنت به دنبال چه چيزي هستند را مي توان با موتورهاي جست وجو حدس زد. سايت پارسيك در اين باره چه اقداماتي انجام داده است؟
به هر حال ما هر چند گاهي عملكرد سايت و كلمات جست وجو شده را بررسي مي كنيم اما حقيقت اين است اين آمارها چندان كاربردي نيست و تكنون نيز نهاد يا فردي نيز براي اطلاع از اين آمارها با ما تماس نگرفته است. ما نيز به دلايلي همچون حفظ حريم كاربران چندان به اين موضوع علاقه مند نيستيم، با اين حال همچنان علاقه مندي كاربران خود براي گسترش خدمات خود مدنظر داريم.
پارسيك چه رقبايي دارد و در ميان اين رقبا آيا از امتياز خاصي نيز بهره گرفته است؟
اصولا فكر نمي كنم در سطحي مانند موتورهاي جست وجوگرهاي فارسي رقابت خاصي باشد. با وجود رقيبي مانند گوگل ،رقيب جدي براي هر سايت جست وجوگر ديگري تعريف شده است.
شما براي انتخاب منابع خبري پارسيك داراي چارچوب خاصي هستيد و اين منابع را به چه صورتي وارد سيستم مي كنيد؟
منابع خبري با نظر و ديد انساني تعيين مي شوند. بزرگترين معيار براي ما توليد خبر است و تلاش مي كنيم سايت هايي به عنوان منابع خبري سايت انتخاب كنيم كه كثر مطالب آنها اخبار توليدي خودشان باشند. همچنين محبوبيت يا نفوذ سايت معيار ديگري براي انتخاب يك منبع خبري است.
از آنجا كه شما مديريت بلاگفا و پارسيك را در دست داريد فكر مي كنيد نگهداري از كدام يك دشوارتر است و اگر روزي مجبور به انتخاب يكي از اين دو سايت باشيد قرعه به نام كدام يك رقم خواهد خورد؟
نگهداري از سايت بلاگفا به خصوص به دليل حجم بالايي از كاربران و ماهيت سايت بسيار سخت تر و وقت گير تر است و به خصوص كه اين روزها كسب و كار بلاگفا فعاليت اصلي من است. اما پارسيك هميشه براي من جذابيت بالاتري داشته است چرا كه از ديد يك برنامه نويس هميشه برنامه هاي پيچيده داراي جذابيت بيشتري هستند و اينكه پارسيك قدمت بيشتري نسبت به بلاگفا دارد.
با وجود چندين سرويس دهنده وبلاگ فارسي نظر شما در مورد توليد محتواي فارسي روي وب چيست؟
سرويس دهندگان وبلاگ فارسي ميزبان بخشي بزرگ از محتواي فارسي در وب هستند و به خصوص اينكه اين محتوا توسط هزاران كاربر فارسي زبان و بدون پرداخت حقوق ايجاد شده است و اين محتوا از نظر ماهيتي با محتواي بسياري ديگر از توليدكنندگان محتواي فارسي مانند سايت هاي خبري يا علمي كه به صورت سنتي توسط عده اي معدود و با ديد، سياست و چارچوب مشخصي منتشر مي شوند متفاوت است. مطالب منتشر شده در وبلاگ ها را مي توان به نوعي نظر و دغدغه هاي بخشي از جامعه دانست و در عين حال در ميان آنها مطالب تخصصي و ارزشمند فراواني نيز وجود دارد اگرچه به دليل غير رسمي بودن و جوان بودن بسياري از بلاگ نويس ها مشكلاتي در نگارش مطالب آنها وجود دارد و همچنين با توجه به اينكه وبلاگ هاي حجم بالايي از مطالب فارسي را تشكيل مي دهند. اين قضيه مي تواند به نوعي ضعف به شمار آيد كه بايستي در جهت رفع اين دغدغه تلاش شود.
وضعيت بلاگفا از نظر توليد محتوا در مقابل ديگر سرويس دهندگان وبلاگ به چه صورتي است؟
براساس گزارش يكي از سرويس دهندگان باسابقه وبلاگ فارسي كه در تاريخ ۲۵ مرداد اعلام شده است. يادداشت هاي ثبت شده در وبلاگ هاي زيرمجموعه بلاگفا سه ميليون ۹۷۹ هزار و ۷۷۵ مطلب است كه در واقع با توجه به آمار ديگر سرويس هاي وبلاگ فارسي هم كنون بلاگفا با فاصله زيادي بيش از نهصد هزار مطلب نسبت به ديگر رقباي خود، بزرگترين ميزبان محتواي وبلاگ هاي فارسي محسوب مي شود.
روزهاي گذشته خبري با عنوان احمدي نژاد وبلاگ نويس شد به نوعي كثر رسانه هاي داخلي و خارجي را به خود جذب كرد. نظر شما به عنوان مدير يكي از سرويس دهندگان وبلاگ در اين باره چيست؟
مزيت اين مسئله در اين است كه وبلاگ نويسي به عنوان يك ابزار و پديده توسط مقامات بلند پايه پذيرفته شده است و اين جاي خوشحالي دارد كه ديگر شاهد محدود سازي در اين عرصه نباشيم. البته بايد در نظر داشته باشيم كه استفاده مقامات از وبلاگ تنها جنبه تبليغاتي نباشد.
آينده وبلاگ نويسي را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
ما نمي توانيم به سادگي و براساس يك فرمول مشخص يا الگويي كه در كشورهاي ديگر وجود دارد در اين باره پيش بيني كنيم. براي مثال هنوز موضع حكومت در برابر وبلاگ ها و سرويس هاي وبلاگ فارسي نامشخص است و هرازچندگاهي اظهارنظر يا برنامه هاي برخي مسئولين دولتي را مي شنويم كه در صورت اجرا مي تواند آينده متفاوتي را براي وبلاگ هاي فارسي رقم بزند. همچنين گسترش نفوذ اينترنت در خانواده هاي ايراني، رشد كمي كاربران اينترنت در ايران، رواج اينترنت پرسرعت و حتي نوع كسب و كار و درآمد زايي در محيط وب و به خصوص براي سرويس هاي وبلاگ فارسي مي توانند در اين مورد تاثيرگذار باشد.

لينك به متن اصلي اين مصاحبه در سايت روزنامه شرق



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

مصاحبه با مدير بلاگفا - روزنامه شرق

۹ خرداد ۱۴۰۳
۰۳:۰۷:۴۹
متمايل به هيچ

متن زير بخش اول مصاحبه اي درباره سايت بلاگفا است كه در روزنامه شرق در تاريخ چهارشنبه اول شهريور ۱۳۸۵ چاپ شده است.

گفت وگو با عليرضا شيرازي مدير سايت بلاگفا و جست وجوگر پارسيك

وبلاگ ديگر يك پديده عجيب نيست

بخش اول
مينو مومني

روزانه ۷۵ هزار وبلاگ بر روي اينترنت ثبت مي شود، كه اين مسئله نشان دهنده آن است كه در هر ثانيه اين دنياي مجازي شاهد تولد يك وبلاگ است. گرچه از تب وبلاگ نويسي سال ها سپري شده است اما هنوز اين پديده عصر ارتباطات همچنان مخاطبان بسياري را از هر قشر و سني به سوي خود جلب كرده است. همين امر باعث شده است كه بازار سرويس دهندگان وبلاگ، از نوع فارسي در كشورمان با خوش اقبالي مواجه شود. يكي از اين سرويس دهندگان معروف بلاگفا نام دارد. بلاگفا يي كه اواسط آذر ۸۳ فعاليتش توسط عليرضا شيرازي كليد خورد. شيرازي كارشناس نرم افزار است و تخصص او در طراحي و برنامه نويسي سيستم هاي مالي و بانك هاي اطلاعاتي است. او قبل از آن كه به سراغ تاسيس يك سايت ارائه دهنده وبلاگ برود با سايت جست وجوگر پارسيك ميان علاقه مندان شناخته شده بود. او جزء معدود مديران سرويس دهنده وبلاگ است كه ميانه خوبي با رسانه ها دارد. اوايل تاسيس بلاگفا با او گفت وگوي كوتاهي داشتيم. حالا بعد از گذشت ۲۰ ماه از فعاليت بلاگفا بار ديگر به سراغ عليرضا شيرازي رفته ايم تا برايمان از بلاگفا blogfa.com و پارسيك parseek.com بگوييد. اگر تمايلي به دانستن اطلاعاتي در خصوص سايت بلاگفا و پارسيك داريد با اين گفت وگو همراه شويد.

مصاحبه با عليرضا شيرازي مدير بلاگفا - روزنامه شرق


اولين وبلاگي كه در بلاگفا ثبت شد چه نام داشت و در حال حاضر اين وبلاگ به روزرساني مي شود؟

چند وبلاگ اولي كه در بلاگفا به ثبت رسيد توسط همكاران و دوستان براي آزمايش و بررسي سيستم بود كه عمر آنها بيش از چند هفته دوام نيافت. البته همسر يكي از دوستانم نيز در همان زمان وبلاگي را در بلاگفا ثبت كرد كه اگرچه به صورت منظم به روز نمي شود ولي همچنان وجود دارد.
آمار وبلاگ هاي ثبت شده در بلاگفا چه رقمي را نشان مي دهد؟
در حال حاضر بيش از ۴۲۰ هزار وبلاگ ثبت شده در بلاگفا داريم كه البته تعداد كل وبلاگ هاي ثبت شده از زمان فعاليت سايت در بلاگفا بسيار بالاتر از اين تعداد است كه با توجه به سياست بلاگفا بسياري از آنها به دليل آزمايشي و غيرفعال بودن و يا اسپم بودن وبلاگ حذف شده اند. همچنين تعداد كل مطالب پست ثبت شده در وبلاگ هاي زيرمجموعه نزديك به چهار ميليون است كه فكر مي كنم از اين نظر در رتبه ممتازي در بين ديگر سرويس هاي وبلاگ فارسي هستيم.
موضوع بندي در بلاگفا به چه صورتي است و كدام يك از موضوعات نزد كاربران به نوعي پرطرفدار محسوب مي شود؟
ابتدا بايد اشاره اي به اين نكته داشته باشم كه امكان موضوع بندي وبلاگ ها به صورت كلي وجود ندارد. در واقع بسياري از وبلاگ ها با توجه به ماهيت شخصي آنها الزاما به يك موضوع خاص نمي پردازند و ممكن است در بين مطالب تخصصي در مورد مسائل شخصي يا رويدادهاي سياسي و اجتماعي نيز نظر خود را بنويسند، همچنين ممكن است تعيين يك موضوع خاص براي مطالب وبلاگ باعث محدوديت نويسنده براي نوشتن در مورد ديگر موضوعات شود و يا انتظار بيشتري براي خوانندگان ايجاد كند. اما با اين حال معمولا بحث غالب در مطالب يك وبلاگ معياري براي تعيين موضوع آن است. در بلاگفا ابتدا امكاناتي براي موضوع بندي مطالب وبلاگ توسط نويسنده ايجاد شد بدين معنا كه نويسنده اين امكان را دارد كه موضوعات متفاوتي براي مطالب وبلاگ خود تعريف كند و امكان دسترسي خوانندگان به مطالب مرتبط به يك موضوع نيز فراهم شده است. همچنين فهرست موضوعي وبلاگ هاي كاربران نيز در سايت در نظر گرفته شده است كه با توجه به مدت زمان فعاليت و تعداد مطالب امكان ثبت در فهرست توسط خود كاربران وجود دارد. موضوعات كامپيوتر، شخصي، هنر و ادبيات، سرگرمي و روزنامه نگاري و خبر را مي توان موضوعات پرطرفدار دانست. با اين حال درصد كمي از كاربران بلاگفا وبلاگ خود را در فهرست موضوعي وبلاگ ها ثبت كردند كه اين بيشتر به دليل عمومي بودن مطالب وبلاگ ها است. همچنين بايد در نظر داشت كه در برخي موضوعات تخصصي اصولا وبلاگ هاي محدودي وجود دارند. اما همين تعداد نيز از اهميت بالايي برخوردارند كه به طور مثال مي توان به وبلاگ هايي كه به مباحث علمي و مهندسي يا فرهنگ و تاريخ مي پردازند اشاره داشت.
زماني تب وبلاگ نويسي بسيار شايع بود اما رفته رفته گويا از جذابيت آن كاسته شده است تا آنجا كه امروزه در هر سرويس دهنده اي با حجم وسيعي از وبلاگ ها روبه رو مي شويم كه مدت ها از به روزرساني آن گذشته است. شما در بلاگفا براي حل اين مشكل چه تدبيري در نظر گرفته ايد؟
با بخش اول نظر شما در مورد تب اوليه وبلاگ نويسي موافقم اما نمي توانم بپذيرم كه از جذابيت وبلاگ نويسي كاسته شده است. زماني وبلاگ يك پديده جديد بود كه بسياري از افراد تحصيلكرده و كاربران اينترنت مايل به تجربه آن بودند اما امروز وبلاگ ديگر يك پديده عجيب و جديد حداقل از ديدگاه كاربران اينترنت نيست. اما اين بدين معنا نيست كه از جذابيت وبلاگ نويسي كاسته شده است. در حالي كه بسياري از وبلاگ هاي اوليه فارسي ديگر فعاليت سابق خود را ندارند با اين حال هزاران وبلاگ جديد نيز روزانه و در سرويس هاي وبلاگ فارسي ايجاد مي شود و حداقل در بلاگفا هزاران مطلب جديد در طول روز و توسط كاربران در وبلاگ ها به ثبت مي رسد. در جهان نيز براساس گزارش سايت هاي جست وجوگر وبلاگ مانند تكنوراتي همچنان شاهد افزايش تعداد وبلاگ ها و رشد كمي آنها هستيم. من اين جريان را مشابه ديگر سرويس هاي جذاب اينترنت مانند اي ميل مي دانم، زماني نه چندان دور داشتن يك اي ميل جذابيت خارق العاده اي داشت و كنون شايد ديگر اينچنين نباشد. اما با اين حال همچنان ميليون ها نفر از اي ميل استفاده مي كنند و حتي تبديل به ابزاري مورد نياز جهت ارتباط شده است. در پاسخ به بخش دوم سئوال شما فكر مي كنم قبلا تاثير سرويس هاي وبلاگ فارسي را در ايجاد اشتياق به وبلاگ نويسي در بين كاربران ايراني ديده ايم. محيط ساده و فارسي سرويس هاي وبلاگ ايراني خود يكي از دلايل مهم رواج وبلاگ نويسي فارسي است. در بلاگفا نيز اين مسئله مورد توجه بوده و همانطور كه در بخش معرفي بلاگفا نيز ذكر شده سادگي ابزار و محيط كار سايت يكي از اهداف مهم و اوليه بلاگفا بوده است كه فكر مي كنم در اين زمينه تا حدودي موفق عمل كرده ايم. همچنين با توجه به اينكه يكي از انگيزه هاي اصلي در ادامه فعاليت وبلاگ ها مخاطب و بازديدكننده است تلاش شده است كه امكاناتي براي معرفي وبلاگ ها در نظر گرفته شود و به طور مثال از همان ابتداي فعاليت سايت و تكنون تمامي وبلاگ هاي به روز شده در صفحه نخست و صفحات وبلاگ هاي به روز شده نمايش داده شده است كه از جذابيت هاي سايت براي كاربران بوده است هرچند كه در مواردي و به دليل سوءاستفاده برخي باعث مشكلاتي براي ما نيز شده است. سياست ديگر بلاگفا حذف وبلاگ هاي غيرفعال و آزمايشي در دوره هاي زماني خاصي است كه اين شامل وبلاگ هايي با حجم مطالب بالا نخواهد بود و اميدواريم با اين سياست ضمن اينكه منابع سايت را حفظ مي كنيم با آزاد كردن آدرس وبلاگ هاي غيرفعال امكان ثبت و فعاليت مجدد را با اين آدرس ها براي ديگران امكان پذير كنيم.
گفتيد سياست بلاگفا حذف وبلاگ هاي غيرفعال و آزمايشي است. اين حذف به چه صورتي خواهد بود؟
وبلاگي كه تنها يك مطلب داشته باشد و ۴۵ روز نيز به روزرساني نشده باشد خودبه خود آن وبلاگ غيرفعال محسوب خواهد شد و از ليست وبلاگ ها حذف مي شود. در مورد وبلاگ هاي آزمايشي نيز همين مسئله صادق است چون يك سري صرفا براي تست كردن امكانات سرويس دهنده اقدام به راه اندازي وبلاگ مي كنند و چون هيچ متني در وبلاگ وجود ندارد و به نوعي در آن به روز رساني معنا ندارد بنابراين طبق مرامنامه اوليه موجود در بلاگفا ما اجازه حذف اين گونه وبلاگ ها را خواهيم داشت.
هرچند در گذشته كاربران براي داشتن يك وبلاگ با انتخاب محدود سرويس دهنده روبه رو بودند اما در حال حاضر تعدد سرويس دهندگان وبلاگ كاربران را با چندين انتخاب روبه رو كرده است. شما از ميزان تقاضاي هر سرويس دهنده اطلاعاتي در دست داريد؟
نه دقيقا، بسياري از سرويس هاي وبلاگ آمار خود را ذكر نمي كنند و يا اينكه جنبه هاي تبليغاتي را در ارائه آمار خود در نظر مي گيرند و چه بسا كه گاهي اين آمار با واقعيت تفاوت داشته باشد. با اين حال روش هاي مختلفي وجود دارد كه بتوان از ميزان استقبال و رشد كاربران يك سرويس دهنده به صورت تقريبي مطلع شد.
هر سرويس دهنده وبلاگ كم و بيش داراي يكسري امكانات ثابت است. شما در بلاگفا چه امكانات ويژه اي را تعبيه كرده ايد تا بدين وسيله مخاطبان بيشتري را جذب كنيد؟
معتقدم كه وبلاگ نويسي وابسته به امكانات زياد سرويس دهنده يا ابزار مديريت وبلاگ نيست. سايت هايي مانند بلاگ اسپات يا لايو ژورنال كه مورد استفاده و استقبال بالاي كاربران هستند امكاناتي بسيار ساده دارند و حقيقت كاربران به دنبال ابزارهايي هستند كه به سادگي و با اطمينان وبلاگ نويسي را تجربه كنند. در بلاگفا نيز كيفيت سرويس، سرعت، سادگي كار و حفظ اطلاعات شخصي كاربران از اهداف مهم و اصلي بوده است و من شخصا معتقدم اين كار به خصوص با توجه به حجم بالاي كاربران بلاگفا كار بسيار سخت تري نسبت به برنامه نويسي و پياده سازي يك امكان جديد است. در عين حال تلاش شده است كه امكانات سايت با توجه به انتظارات كاربران و مواردي كه وبلاگ نويسي يا خواندن مطالب وبلاگ را بهتر مي سازد پياده كنيم. البته بايد محدوديت ها را نيز در نظر داشت چرا كه افزودن برخي امكانات نيازمند سرمايه گذاري و هزينه زيادي هستند. در حالي كه شيوه درآمدزايي مشخصي براي تامين اين هزينه ها حداقل در كشور ايران وجود ندارد.
شما از معدود مديران سرويس دهنده وبلاگ هستيد كه حاضر شده ايد به نوعي از سايه بيرون آمده و با مخاطبان در ارتباط باشيد. آيا اين كار دليل خاصي دارد؟
دليل اصلي اعتقاد شخصي من براين موضوع بوده است كه مدير چنين سرويسي بايستي مسئوليت كار خود را بپذيرد. كاربران سايت نيز ساعت ها وقت و انرژي خود را در چنين سرويسي صرف مي كنند و بسياري از آنها انتظار دارند كه با هويت و شايد حتي طرز تفكر مديران چنين سرويسي آشنا باشند. چنين مسئله اي كار ما را هم سخت تر مي كند، چون در صورتي كه مشكلي براي سرويس يا اطلاعات كاربران پيش آيد مي تواند به هويت كاري ما لطمه بزند به خصوص آنكه من و همكارانم در بلاگفا همگي قبل از اين نيز فعاليت چندين ساله در حوزه فناوري اطلاعات و وب داشته ايم. البته اين به اصطلاح خروج از سايه چندان هم بي هزينه نبوده است. شكايت، رفتن به دادگاه و جلسات و فراخواني توسط نهادهاي به خصوص دولتي جهت مطالبي كه گاه و بي گاه در وبلاگ هاي زيرمجموعه بلاگفا منتشر مي شود از هزينه هايي است كه بابت آن پرداخت كرده ايم.
وقتي سايت بلاگفا مترادف است با نام عليرضا شيرازي يعني شما اين ريسك را قبول كرده ايد كه عواقب هر نوشته اي در بلاگفا را پذيرفته ايد. آيا تكنون براي شما در اين خصوص مشكلي پيش آمده است؟
بله، همين گونه است. در واقع اين خطر نه تنها من بلكه همكاران مرا نيز تهديد مي كند و همانطور كه اشاره داشتم در مواردي به دليل شكايت برخي نهادهاي دولتي حتي به كلانتري و دادگاه هم رفته ام و يا اينكه توسط نهادهاي قضايي يا سازمان هاي دولتي احضار شده ام. قاعدتا هيچ كس احساس خوبي ندارد وقتي احضاريه دادگاه به آدرس موجود در شناسنامه تلفن همراه وي ارسال شود و به خصوص آن كه چند باري احضاريه به منزل شخصي ام ارسال شد كه اين اتفاق نگراني شديدي در خانواده ام ايجاد كرد.
در مورد شكايات آيا موردي پيش آمده كه سبب احضار نويسنده وبلاگ شود؟
چند مورد وجود داشت. به عنوان نمونه يكي متني در وبلاگ باعث شد سازمان برنامه ريزي مازندران از من شكايت كند و در ادامه به شدت پيگير براي معرفي نويسنده آن وبلاگ بود. از آنجا كه ما اطلاعات نويسندگان را ثبت نمي كنيم در اين مورد قادر به همكاري نبوديم. جالب آن است كه در اين مورد نويسنده وبلاگ به طور خودكار وبلاگش را غيرفعال كرده بود، اما با اين حال اين سازمان همچنان پيگير برخورد با نويسنده اين وبلاگ بود.
هيچ رسانه اي را همانند وبلاگ نمي توان يافت كه در آن بتوان با آزادي كامل اظهار عقيده كرد. اما همين آزادي گاهي اوقات باعث به وجود آمدن مشكلاتي مي شود، مي خواستم بدانم خط قرمز بلاگفا به چه صورتي است و شما به عنوان مدير بلاگفا چگونه بر روي اين حجم وسيعي از وبلاگ هاي ثبت شده نظارت داريد؟
اولين خط قرمز بلاگفا انتشار مطالب و تصاوير غيراخلاقي پورنو است. همانند بسياري از سايت ها و سرويس هايي كه حتي در ايالات متحده يا اروپا فعاليت مي كنند بلاگفا انتشار مطالب و تصاوير پورنو در وبلاگ هاي خود را تحمل نمي كند و به خصوص آنكه با توجه به فرهنگ و قوانين موجود در كشور ايران اين حساسيت بيشتر نيز مي شود.
در گام بعدي مواردي است كه به نوعي نياز به بررسي دارد مانند توهين و فحاشي به افراد كه گاهي اوقات باعث ناراحتي شديد يك نفر يا خانواده او مي شود و در نهايت نيز مواردي مانند تبليغ گروه هاي تروريستي، توهين به مذاهب يا قوميت ها و مواردي مانند آن است كه نياز به بررسي بيشتر دارد. در حال حاضر اصلي ترين ابزار بلاگفا جهت بررسي تخلف وبلاگ ها، گزارش كاربران است به خصوص آنكه اين اواخر امكان جديدي نيز در سايت پياده سازي شده كه امكان گزارش تخلف توسط كاربران را ساده تر و سريع تر كرده است.
با مرور وبلاگ هاي ثبت شده در بلاگفا گاهي اوقات حتي با كليك بر روي نام وبلاگ هاي تخصصي مثلا در حوزه كامپيوتر و اينترنت با وبلاگي با محتواي صددرصد مستهجن روبه رو مي شويم اتفاقي كه در كثر سرويس دهندگان وجود دارد. شما براي حل اين مشكل چه كاري انجام داده ا يد؟
در حقيقت ما افراد فني هستيم و نمي توانيم بيماري رواني برخي را درمان كنيم و اين موردي را كه اشاره كرديد از مواردي است كه باعث آزار ما مي شود. چاره اي نداريم جز آنكه از كاربران بلاگفا بخواهيم در سالم سازي اين محيط به ما كمك كنند. توجه داشته باشيد كه حجم مطالب منتشر شده در بلاگفا حتي در طول روز نيز بسيار بالاست و امكان تشخيص تصاوير مستهجن نيز توسط برنامه نويسي كار بسيار پيچيده اي است.
همان طور كه مي دانيد بحث فيلترينگ خاص كشوري همچون ايران نيست و در كثر كشورها بنا به موقعيت فرهنگي و سياسي آن كشور در حال اجرا است. در مورد موضوعي چون وبلاگ نويسي در كشورهاي ديگر وضع به چه صورتي است؟
من دقيقا نسبت به اين موضوع اطلاعي ندارم و حتي نسبت به اينكه كثر كشورها به خصوص كشورهاي پيشرفته به شيوه اي مانند آنچه در ايران ، چين يا كشورهاي عربي صورت مي گيرد سايت هاي مخالف با سياست هاي خود را فيلتر مي كنند اطمينان ندارم.
بحث فيلترينگ هميشه صف طولاني از مخالفين و موافقين را تشكيل داده است. شما به عنوان مدير بلاگفا نظرتان در مورد فيلترينگ چيست؟
اگر فيلترينگ به عنوان يك قانون براي حفظ حقوق شهروندي اجرا شود بسيار خوب است چرا كه همه ما دوست داريم اعضاي خانواده مانند خواهر و برادر كوچكترمان كه نسبت به آنها به نوعي احساس مسئوليت داريم وقتي وارد محيط اينترنت مي شوند دستيابي آنها به سايت هاي غير اخلاقي مسدود شده باشد. اما اگر بخواهند از قانون سوءاستفاده كنند و در پوشش مبارزه با سايت هاي غير اخلاقي مبادرت به فيلتر سايت هاي خبري كنند به نظر اين كار يعني خروج از قانون و ناديده گرفتن آزادي فردي است.
اواخر سال ۸۳ بلاگفا قدم به دنياي سرويس دهندگان وبلاگ گذاشت و شما به عنوان مدير اين سايت به تازگي يك وبلاگ شخصي راه اندازي كرده ايد، آيا اين تاخير علت خاصي داشت؟
من قبل از راه اندازي بلاگفا در وبلاگ گروهي ديگر فعاليت داشتم وهمچنين وبلاگ شخصي ديگري نيز در بلاگفا داشته ام كه با توجه به نوع مطالب آن علاقه اي به معرفي آن نداشتم.
اين اواخر تصميم گرفتم كه وبلاگي شخصي ولي با ديدگاه متفاوتي نسبت به وبلاگ هاي سابقم را تجربه كنم كه اين تصميم در نهايت به راه اندازي وبلاگ http://shirazi.blogfa.com ختم شد.
وبلاگ شما فاقد هر نوع گرافيگ و به نوعي طراحي خاص است و خوانندگان تنها با نوشتار روبه رو هستند. اين كار شما اتفاقي بوده است يا اينكه شما به نوشته بيشتر از گرافيك توجه داريد؟
فكر مي كنم مهمترين چيزي كه مدنظر خوانندگان يك وبلاگ است مطالب آن است و گرافيك تنها در چند مراجعه اول براي خواننده جذاب است و بعد از آن محتوا و سرعت نمايش مطالب وبلاگ از اهميت بيشتري برخوردار است. با اين حال تلاش كردم كه المان هايي نيز در قالب وبلاگ در نظر بگيرم كه با قالب هاي پيش فرض سرويس دهنده نيز تفاوتي داشته باشد.

لينك به متن اصلي اين مصاحبه در سايت روزنامه شرق



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]

تكذيب يك شايعه

۹ خرداد ۱۴۰۳
۰۳:۰۳:۳۰
متمايل به هيچ
متاسفانه در روزهاي اخير اخباري در چند سايت اينترنتي در زمينه فروش بلاگفا منتشر شده است كه خبري كذب بوده و قطعا براساس غرض ورزي و رقابت ناسالم منتشر شده است.بي ترديد بحث فروش يك سايت نه تنها جنبه منفي ندارد بلكه همچنان كه در كشورهاي پيشرفته نيز رايج است نشان از پيشرفت و جذابيت تجاري سايت دارد. اما انتشار اكاذيب توسط سايتي كه تحت مالكيت و مديريت  يكي سايتهاي رقيب بلاگفا است نميتواند دليلي جز فعاليت بر عليه بلاگفا و حركت در زمينه رقابتي ناسالم باشد و البته اين نخستين بار نيست كه چنين اتفاقي افتاده است.

سايت بلاگفا تحت مالكيت و مديريت عليرضا شيرازي است و  هر ادعاي مشابهي توسط افراد و شركتهاي ديگر تا زماني كه در سايت بلاگفا تاييد نشود صحت ندارد. البته طبيعي است كه سايت بلاگفا به عنوان يك سايت موفق و يا چشم انداز تجاري خوب مورد علاقه شركتها و افراد مختلفي باشد و در اين زمينه پيشنهادات مختلفي را نيز از مدتها قبل دريافت كرده ايم كه حداقل يك مورد جدي آن توسط سايت رقيب بلاگفا بوده است كه عامل انتشار اكاذيب فوق نيز ميباشد. اما قطعا صرف مذاكره يا همكاري تجاري در زمينه جذب تبليغات  و كسب درآمد نميتواند به معناي فروش بلاگفا باشد  و مطمئنا در صورت تغيير در مديريت و مالكيت سايت نيز بخش اخبار بلاگفا نخستين مرجعي خواهد بود كه خبر آن را در اختيار كاربران خود و رسانه ها قرار خواهد داد.



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
[ بازدید : ] [ امتیاز : ]
نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
عنوان پیغام:
پیغام :
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به متمايل به هيچ است. || طراح قالب avazak.ir